Holopathie / Quintanalyse

Holopathie

De holopathie is een modern, in Oostenrijk ontwikkeld professioneel systeem voor holistische behandeling van acute en chronische aandoeningen, pijnsyndromen en algemene gezondheidsklachten. Holopathie combineert de bewezen principes van de acupunctuur, de TCM en de bachbloessems  met moderne computertechnologie tot een compleet nieuwe synthese, met als resultaat: zeer effectieve, oorzaakgerichte energetische therapieën.

 

De behandeling is op maat gesneden voor de individuele patiënt en kent nauwelijks bijwerkingen. De holopathie werkt met het quintsysteem, een nieuw electronisch analyse- en therapieapparaat in combinatie met de moderne computertechniek.

Werking

Elke substantie heeft een eigen trillingsfrequentie net zoals wij een unieke duimafdruk hebben. Deze trilfrequentie van bijvoorbeeld een tomaat gaan wij overbrengen op ons lichaam d.m.v. een hoofdtelefoon. Je lichaam gaat deze  trilling opnemen en je autonoom zenuwstelsel gaat wel of niet reageren op de trilling van de tomaat. Je zal reageren op deze trilling als je er intolerant voor bent.

 

Deze reactie kan je zien d.m.v. het plaatsen van de meetpen op een huidpunt. Zo kunnen we dan de belasting van het lichaam analyseren en tevens aanpakken. Uiteraard is dit proces pijnloos.

Holopathie

  • Voedselintoleranties
  • Algemene allergieën
  • Overbelasting van het immuunsysteem

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Twijfel dan niet om me te contacteren! Ik antwoord zo snel mogelijk.