- BANANENBROOD Ingrediënten:  - 2 rijpe bananen - 3 eieren - 150gr havermout - 2 dadels - 2 el kokosvet gesmolten - 2 tl glutenvrij bakpoeder - snufje zout - Kaneel   Bereiding: - Verwarm de oven voor op 175 graden. - Doe de havermout, bananen, eieren, dadels(pit eruit), glutenvrij bakpoeder en kokosvet in een blender en mix...

Dat de lente van start is gegaan hebben we voorbije weekend wel gemerkt, wat een boost voor onze vitamine D. Spontaan ben ik op zoek te gaan naar kleurrijke glutenvrij recepten die ik graag met jullie wil delen!   ITALIAANS OMELET Ingrediënten: - 2 eieren - 1 tl oregano - Peper - 2...

Ben jij ook glutenintolerant of probeer je zoveel mogelijk gluten te vermijden?? Dan heb je hier alvast een paar lekkere glutenvrij hapjes die bij iedereen in de smaak zullen vallen!!   - OLIJVENTAPANADE Ingrediënten: - 1 stevige courgette - 100gr zwarte olijven zonder pit - 3 stukjes gedroogde tomaat - 1 el kappertjes -...