BROOD VAN KOKOSMEEL EN ROZEMARIJN Ingredienten:    - 4 eieren - 125gr kokosmeel - 125gr boter - 1el appelciderazijn of natuurazijn - 1tl zout - 1tl  bakpoeder glutenvrij - 4el psyllium - 5el olijfolie - 1.5el rozemarijn - 125ml kokend water   Bereiding:    - Voeg alle droge ingrediënten (kokosmeel, bakpoeder, zout, psyllium en rozemarijn) in een kom en mix door...

CHOCOLADE KAASTAART Ingrediënten: - 4 eieren - 400gr vegan mascarpone (van schlagfix) - 200gr donkere chocolade (80% of meer) - 50 gr kokosbloesemsuiker - 75gr kokosbloem   Bereiding:  - Klop de mascarpone luchtig en hak de chocolade grof. - Meng de suiker met de eieren, meng er de kokosbloem onder, dan de mascarpone en tot...

Enkele jaren geleden ben ik gestart als Quintanalist met de overtuiging dat ik via deze methode veel mensen zou kunnen helpen. We weten intussen allemaal dat gezonde voeding zeer belangrijk is, maar reageert iedereen hier wel hetzelfde op? Het antwoord is neen...

Dat de lente van start is gegaan hebben we voorbije weekend wel gemerkt, wat een boost voor onze vitamine D. Spontaan ben ik op zoek te gaan naar kleurrijke glutenvrij recepten die ik graag met jullie wil delen!   ITALIAANS OMELET Ingrediënten: - 2 eieren - 1 tl oregano - Peper - 2...

Ben jij ook glutenintolerant of probeer je zoveel mogelijk gluten te vermijden?? Dan heb je hier alvast een paar lekkere glutenvrij hapjes die bij iedereen in de smaak zullen vallen!!   - OLIJVENTAPANADE Ingrediënten: - 1 stevige courgette - 100gr zwarte olijven zonder pit - 3 stukjes gedroogde tomaat - 1 el kappertjes -...