Korte terugblik

Korte terugblik

Enkele jaren geleden ben ik gestart als Quintanalist met de overtuiging dat ik via deze methode veel mensen zou kunnen helpen. We weten intussen allemaal dat gezonde voeding zeer belangrijk is, maar reageert iedereen hier wel hetzelfde op? Het antwoord is neen…uit ervaring weet ik dat elk maag- en darmsysteem anders reageert op bepaalde voedingsstoffen.

In mijn praktijk help ik zowel baby’s, kinderen, mannen en vrouwen. Positieve resultaten van persoonlijk aangepaste voeding uiten zich o.a in:

Verdwijnen van huiduitslag, eczeem, darmklachten, maagproblemen, andere fysieke klachten,…

Baby’s die minder huilen en geen last meer hebben van krampjes of reflux;

Kinderen die geen last meer hebben van opgezwollen buik en/of winderigheid;

Volwassenen die terug meer energie krijgen.

Gezonder in het leven staan en zeker in deze tijden is van cruciaal belang. We moeten een sterk immuunsysteem opbouwen en daar is onze voeding één van de belangrijkste elementen. Daarnaast is uiteraard beweging en voldoende rust ook niet weg te denken uit een gezonde levensstijl.

Vanaf augustus kan je mij op dit adres terugvinden:

Kerkstraat 77

2640 Mortsel

0468/46.15.40

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.